Elérhetőségek

9011 Győr,
Lehár Ferenc u.101
E-mail küldése





Hírek

2016. november 21., 10:48Már gyűjtenek a Méhecskék

Kilenc éve támogatja a rászoruló és fogyatékkal élő gyermekeket és családokat a győri Méhecske Közhasznú Alapítvány, amely már a karácsonyra gondolva gyűjt adományokat a rászorulóknak.
  • Nézzen körbe otthonában, hátha akad néhány megunt játék vagy könyv, amivel örömöt okozhatna a nehéz sorsú gyermekeknek, de azzal is rengeteget segíthet, ha egy bevásárlás alkalmával néhány pluszárut tesz a kosarába, melyeket az alapítványunkon keresztül eljuttatunk a rászorulóknak – bátorít Székely Márta, a tavaly Presztízs-díjjal elismert alapítvány elnöke.

A rászoruló és fogyatékkal élő gyermekeket és családokat segítő alapítvány működését kizárólag felajánlásokból és adományokból finanszírozza, így most a lakosság segítségét kérik. Elsősorban tartósélelmiszereket, higiéniai cikkeket, édességet, játékokat, könyveket, kérnek akár egy „cipősdoboznyi szeretetajándék” formájában azoknak, akik számára a karácsony nem az ünneplés, hanem a nélkülözés jegyében telik.

„Ezek a gyerekek nem drága játékokra vágynak, hanem arra hogy egy napra elfeledhessék a nélkülözést és valóban szívvel-lélekkel ünnepelhessenek”, osztotta meg tapasztalati Székely Márta. Az adományok leadására – előzetes időpont-egyeztetés után – hétköznap 9 és 15 óra között van lehetőség az alapítvány irodájában (Városház tér 3.), vagy a Széchenyi téren, december 9-10-11-én, az adventi jótékonysági faházban.

További információ: 30/411-7527, info@mehecske-alapitvany.hu.

Az eredeti cikk a Kisalföld napilap 2016. november 21-i számában jelent meg.


« Vissza az előző oldalra!

Méhecske Közhasznú Alapítvány - MagyarMéhecske Közhasznú Alapítvány - Német