Elérhetőségek

9011 Győr,
Lehár Ferenc u.101
E-mail küldése

Adó 1%-a

Segítsen, hogy segíthessünk!

Sajnos olyan világban élünk, ahol rengeteg helyre elkélne a segítség, ám a társadalom nagy része nem tud időt és pénzt fordítani arra, hogy jó ügyek mellé álljon.

Azonban mindenkinek évente egyszer lehetősége nyílik eldöntenie, hogy melyik civil szervezet munkáját szeretné anyagilag támogatni anélkül, hogy ez a pénz a családi kasszából hiányozna.

Az adója 1%-ának felajánlásával Ön valódi segítséget nyújthat a nehéz helyzetben lévőknek és ily módon egy olyan szervezet mellé állhat, akinek céljaival egyetért.

A győri Méhecske Közhasznú Alapítvány 2007 óta segíti a hátrányos helyzetű családokat, a fogyatékkal élő örökgyerekeket és a tanulási nehézséggel küzdő fiatalokat, ezzel támogatva boldogulásokat.

Amennyiben szeretné támogatni céljainkat, szívesen vesszük adója 1%-ának felajánlását, melyet

  • iskolai felzárkóztatásra
  • szegények támogatására
  • fogyatékkal élők közösségi integrációjára

fordítunk.

 

Közösségi munkánkat 2015-ben Kisalföldi Presztízs Díjjal jutalmazták, mely számunkra nagy elismerést, Önnek pedig garanciát jelent, hogy pénze becsületes helyre kerül.  

Ha többet szeretne megtudni munkánkról vagy más módon támogatna bennünket, akkor keresse bizalommal Székely Mártát, alapítványunk elnökét a +36/30 411 7527-as telefonszámon.

Adószám: 18986484-1-08


Méhecske Közhasznú Alapítvány - MagyarMéhecske Közhasznú Alapítvány - Német