Elérhetőségek

9011 Győr,
Lehár Ferenc u.101
E-mail küldése





Hírek

2016. január 20., 12:43Újabb cég állt alapítványunk mellé

Aki ismeri a Méhecske Alapítványt, az tudja, hogy közel 10 éve támogatjuk a fogyatékkal élő embertársainkat és a nehéz sorsú, rászoruló családokat. Ebben a segítségnyújtásban kaptunk idén januárban kommunikációs támogatást a győri Marketing Empire Kft-től, akikkel a támogatói szerződést a hét elején aláírtuk, a közös munka pedig már el is kezdődött.

Februárban két rendezvényünkre is sor fog kerülni: február 2-ára egy születésétől fogva sérült gyermeket nevelőket megcélzó előadást szervezünk, 18-án pedig a hagyományos evezős ergométer versenyünket tartjuk a győri Árkádban, melyre - a fogyatékkal élők mellett - iskolák diákjait és cégek 2-4 fős delegációit is szeretettel várjuk. A kis- és középvállalkozások marketingjére specializálódott ügynökség már az ezekkel járó kommunikációs feladatokból is kiveszi a részét, mely közben egyre inkább megismeri alapítványunk célkitűzéseit, tagjait és önkénteseit egyaránt.

 

A 2007 óta működő, 2015-ben pedig Kisalföldi Presztízs Díjjal elismert alapítványunk elsősorban azoknak a családoknak hivatott segítséget nyújtani, akik fogyatékkal élő örökgyereket gondoznak. Ezeknek a sérülteknek a nevelése hatalmas kihívást és sokszor egész napos felügyeletet kíván a családtagok részéről, ám külső segítséget ritkán kapnak. Kiemelten fontosnak tartjuk a sérültek közösségi integrációját, melynek egyik legjobb eszköze a közös programokon, sporteseményeken való részvétel. Alapítványunk továbbra is szívesen fogad mindenféle támogatást, amely lehetővé teszi, hogy minél eredményesebb végezhessük munkánkat.


« Vissza az előző oldalra!

Méhecske Közhasznú Alapítvány - MagyarMéhecske Közhasznú Alapítvány - Német